Catalog online

Catalogul Cristian Lay include o bogată ofertă de produse cosmetice şi parfumuri de calitate, bijuterii din aur, argint şi oţel-inox, ceasuri de calitate de damă şi bărbăteşti, coliere, cercei şi brăţări, creme de întreţinere şi îngrijire, pixuri de calitate.

Un catalog cu 240 de pagini care te duce în lumea modei din Spania, cu produse realizate şi aduse din Spania. Oferta o puteţi consulta online, pe această pagină sau puteţi descărca de aici catalogul în format pdf. Înscrierea este gratuită şi nu vă obligă la nimic, nu aveţi plafon de comenzi. Plata comenzilor se poate face pe loc, în sistem ramburs sau în termen de 21 de zile. Mai jos aveţi catalogul general Cristian Lay, cea mai nouă ediţie. Pentru a mări catalogul pe tot ecranul daţi clic pe cele patru săgeţi (colţ dreapta jos). După ce măriţi catalogul folosiţi săgeţile de pe laterale pentru a răsfoi paginile.

Mai jos puteţi studia catalogul campaniei 18-19 Cristian Lay, valabil din 26 septembrie până pe 28 octombrie 2011. Catalog special cu 24 pagini ce conţin produsele cele mai noi de la Cristian Lay. Pentru a mări catalogul pe tot ecranul daţi clic pe cele patru săgeţi (dreapta jos).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © Catalog Cristian Lay toate drepturile rezervate. Sustinut de Lady's, Diva life & Margo. Promovare online: AdChoices.